caș

Ca substantive diferența dintre caș și cașcaval

este că „caș” este produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer iar „cașcaval” este sortiment de brânză românească, din pastă opărită, moale sau semitare, din lapte de vacă sau de oaie.


Ca substantive diferența dintre caș și urdă

este că „caș” este produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer iar „urdă” este derivat al laptelui (de oaie) care se obține prin fierberea și închegarea zerului gras rămas de la prepararea cașului sau de la alegerea untului.


Ca substantive diferența dintre caș și sănătate

este că „caș” este produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer iar „sănătate” este stare a unui organism la care funcționarea tuturor organelor se face în mod normal și regulat.


Ca substantive diferența dintre brânză și caș

este că „brânză” este produs alimentar obținut prin coagularea și prelucrarea laptelui iar „caș” este produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer.


Ca substantive diferența dintre caș și telemea

este că „caș” este produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer iar „telemea” este brânză preparată din caș bine stors, tăiat în bucăți cu fețe de obicei dreptunghiulare, și conservată în saramură.